PAÇANGA BÖREĞİ
BÖREKLER , HAMURİŞLERİ , HamurİşleriTariflerim , NEW 01:25
Kolay ve leziz bir börektir.Belki bir çoğunuz biliyordur ama aramızda denemeyenler olabilir.
Malzemeler
Kaşar peyniri,pastırma,Yufka
Yapılışı
Tüm malzemelerin miktarı size kalmış.1 yufkayı dörde bölüyoruz.geniş olan kısmına kaşar peyniri ve pastırmadan bir parça koyup kenarlarını içe doğru katlayıp rulo yapıyoruz.Uç kısmını yapıştırmak için su ile nemlendip,Kızgın yağda pembeleşene kadar kızartılır.Afiyet olsun
Posted by
Unknown
on
01:25
.
Filed under
BÖREKLER
,
HAMURİŞLERİ
,
HamurİşleriTariflerim
,
NEW
.
Blogumda yayınladıgım tariflerime rss kayıt olablırısınız..
RSS 2.0
Hiç yorum yok :
Leave comment